top of page

INDELING

Op Hof ter Lo zijn er 3 ruime vakantiewoningen en 1 Tiny House die je apart of allemaal samen met een grote groep kan huren. Daarnaast is er een leuk zaaltje dat kan geboekt worden voor jouw feestje of evenement. 

Vakantiewoning 1

Deze vakantiewoning is geschikt voor 19 personen en 2 kinderen. Er zijn 5 slaapkamers, 1 zolderslaapkamer en 3 badkamers. Beneden is er er een gezellige leefruimte met een moderne keuken, voorzien van vaatwas, microgolf, fornuis en warme luchtoven. In de zithoek is het zalig vertoeven bij de open haard. Deze woning heeft bovendien een heel zonnig en groot terras met BBQ, uitkijkend op het fiets - en wandelpad en de Lovaart.

Vakantiewoning 2

Onze tweede vakantiewoning heeft 2 slaapkamers en een kinderslaapkamer en biedt plaats voor maximum 8 personen. Beneden is er een knusse leefruimte met moderne keuken, hete luchtoven, kookplaten, microgolfoven en vaatwasmachine. De ovalen eettafel nodigt je uit om gezellig te tafelen... Terwijl je in de zithoek lekker kan relaxen. Het bijhorende terras buiten is zongericht en voorzien van een BBQ.

Vakantiewoning 3

Onze derde vakantiewoning is geschikt voor maximum 14 personen en 2 kinderen. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers, een gezellige living en een moderne keuken met eetplaats. Op het terras met BBQ is het zalig vertoeven en kijk je uit op de speelweide voor de kinderen.

Tiny House

Onze Tiny House is geschikt voor één gezin met 2 volwassenen en maximum 3 kinderen. Er is een volledig ingericht keukentje, een badkamertje met lavabo, douche en toilet. Er zijn 2 slaapruimtes (voor in totaal 5 personen). En de zithoek met TV kan gemakkelijk omgebouwd worden tot slaapplaats voor 1 persoon. Verblijf in dit unieke en kleine vakantiehuisje en ervaar hoe gezellig en praktisch een Tiny House is ingedeeld!

Zaaltje

Als het regent kan iedereen gezellig schuilen in het praktische zaaltje. Er is een bar, keuken, gezellige zithoek, tafels & stoelen, een voetbaltafel, flipperkast en uiteraard ook een speelhoekje voor de allerkleinsten. Kortom de ideale plek om te vertoeven als het iets te fris is buiten. 

TUINKAMER

Wil je genieten van de zon en toch geen wind ervaren dan is onze Tuinkamer een geschikte plaats. Deze kan ook gehuurd worden. 

bottom of page