top of page
Hof ter Lo_KatrienEnKarel2_bewerkt.jpg

Over ons

Wij zijn Katrien en Karel en we heten jullie graag welkom op Hof ter Lo!

Hof ter Lo is een historische hoeve gelegen in de nabijheid van het pittoresk polderstadje Lo.
Deze voormalige boerderij is gelegen aan het wandel- en fietspad aan de Lo-vaart (fietsknooppunt 30) en op wandelafstand van Lo en Pollinkhove. Het is dus de ideale uitvalsbasis om te wandelen en fietsen. De open ruimte en de mooie natuur met zijn vergezichten en de rust zijn onze grootste troeven.

Onze drie vakantieverblijven, van respectievelijk 20, 14 en 8 personen, zijn de perfecte plek om te genieten van deze rustige weidse polderstreek van de Westhoek.

Kinderen genieten van de gezonde boerenlucht en kunnen alle dieren leren kennen die hier wonen. Het verzorgen en voederen van de dieren is trouwens ook al een attractie op zich, waar heel wat kinderen jarenlang de beste herinneringen aan overhouden. De vele gocarts, minitractoren, kinderfietsen, zandbak, schommels, trampolines, glijbanen maken het voor zowel jonge als oudere kinderen heel avontuurlijk om zich uit te leven. 
Laila, onze trouwe labrador-hond is vriend nummer één!

Lo-Reninge verrassend anders groen.png
De Westhoek grenzeloos genieten.png

Wat onze gasten zeggen

"Karel en Katrien, bij aankomst een zeer aangename verrassing. Vooral onze kids zijn hun gangen gegaan met het overaanbod aan speelgoed. Gezellige en rustige accommodatie. Kortom een super familie-weekend voor ons allemaal."

Familie Broeckx

bottom of page